Cercetați penal, după ce au spart mai multe automate de cafea

227
Cercetați penal, după ce au spart mai multe  automate de cafea - doitineri-1495981533.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de jandarmerie din cadrul Detașamentului 7 Medgidia, aflat în misiune de patrulare în zona obiectivelor la care se asigură paza și protecția, a observat, în zona Spitalului Municipal, doi tineri care au atras atenția prin faptul că au încercat să fugă la vederea oamenilor legii.

Jandarmii i-au ajuns din urmă, moment în care aceștia au aruncat în gardul viu din apropiere o pilă metalică de aproximativ 50 cm. Fiind întrebați cu privire la activitatea lor, cei doi, cu vârste de 15 și 19 ani, ambii din Medgidia, nu au dat detalii cu privire la obiectul metalic aruncat, menționând că intenționau să viziteze un prieten internat în spital.

Realizând că povestea acestora este cusută cu ață albă, jandarmii i-au condus pe cei doi tineri la sediul Poliției Medgidia, pentru verificări suplimentare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi sunt autorii mai multor furturi de bani din aparatele automate de cafea și urmau să mai spargă unul, dar nu au mai reușit, pentru că au fost depistați de către jandarmi.

Polițiștii din Medgidia continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9943 secunde