Cercetat pentru că voia să vândă o cameră video fără a avea documente de proveniență

1751

Articole de la același autor

La finele săptămânii trecute, militarii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis", care se aflau în serviciul de patrulare în stațiunea Mamaia, au întocmit dosar de cercetare penală unei persoane care oferea spre comercializare o cameră video.
În momentul în care s-a trecut la verificarea docu-mentelor s-a descoperit că produsul respectiv purta marcajul unei mărci celebre, dar nu era însoțit de acte de proveniență, fapt pentru care s-a luat măsura confiscării bunului, iar persoana respectivă a fost condusă la sediul Poliției.
Laurențiu Paul P., de 26 de ani, din comuna Borănești, județul Ialomița, a spus oamenilor legii că a luat camera video de la un prieten pentru a o vinde. Jandarmii i-au întocmit actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Dosarul a fost înaintat spre soluționare procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.
Purtătorul de cuvânt al Grupării, locotenent Codrin Popoiu, mai spune că, în perioada 13 - 16 august, efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "TOMIS" destinate menținerii ordinii și siguranței publice în coo-perare cu Poliția, pe litoral, au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, din care opt avertismente scrise și 28 de amenzi, în valoare totală de 14.200 lei. De asemenea, în aceeași perioadă, a fost constatată o infrac-țiune, cu un autor, iar 18 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru stabi-lirea identității sau verificării.
Contravențiile constatate au privit, în general, tulburarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate, comerțul ambulant pe plajă sau în zona plajei, fără respectarea prevederilor legale etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Eveniment : Cine pe cine apără în Constanța?
Pagina a fost generata in 0.3794 secunde