Cercetat în libertate după ce a furat telefonul și cardul unei femei

365
1
Cercetat în libertate după ce a furat telefonul și cardul unei femei - cercetat-1494163676.jpg
Memet Giunaidan, un tânăr în vârstă de 26 de ani, este cercetat de polițiștii din Mangalia, după ce ar fi sustras din geanta unei femei, în urmă cu câteva zile, un telefon mobil și un card. Prejudiciul de aproximativ 1.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat per-soanei vătămate.

Inițial, procurorii au încadrat fapta la tâlhărie, pentru ca mai apoi aceasta să fie schimbată în furt calificat.

De asemenea, Memet Giunaidan este cunoscut ca având o personalitate colerică, după ce, într-o altă zi, s-a enervat și a spart un geam al unei societăți comerciale, fără însă a fura nimic. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. Procurorii nu au considerat că se impune arestarea în acest caz, lăsându-l pe tânăr în libertate, fiind cercetat sub control judiciar. 

Comentează știrea

Banu
8 mai 2017
Dragalasii de hotomani si talharasi

Auzi,personalitate colerica,asa se spune acum taraturilor violente ! Si de ce ma gor se poarta procurorii asa de bland cu un infractor ,,coleric'' ? Oare colericul faca parte din cei ce pot fi activati de catre interlopii stapani ai Mangaliei si nu se doreste subtierea armatelor de banditi? Te mai miri de ce tot mai multi mangalioti vor sa-si refaca viata in alte locuri, care au o densitate mai mica de banditi protejati ca la noi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4075 secunde