Mai multe ştiri online:

Centura de siguranță, un accesoriu opțional pentru unii șoferi

Ştire online publicată Miercuri, 14 Martie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
La data de 12 martie, în conformitate cu Calendarul de Activități al Organizației Polițiilor Europene (TISPOL), polițistii din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța, Mangalia și Medgidia, au desfășurat acțiunea preventivă „SEATBELT”, având ca obiectiv verificarea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de retenție omologate de către conducătorii autoturismelor.

Astfel, polițiștii rutieri au depistat și constatat 333 de abateri pe această linie, aplicând 277 de sancțiuni contravenționale pentru neportul centurii de siguranță, în valoare totală de 81.293 de lei. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3809 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3354 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1972 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9672 secunde