Cel mai stupid accident rutier, la Medgidia

1645
2
Cel mai stupid accident rutier, la Medgidia - radare20aim-1350246807.jpg
Un accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă, la Medgidia. 


Totul s-a petrecut pe strada Independenței. Șoferul se deplasa pe pod dinspre zona Berărie și, ajungând în apropierea zonei Intim, a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Bărbatul s-a dat jos din TIR pentru a se legitima și a prezenta documentele, însă ce-a urmat a fost demn de cascadorii râsului.

Din spusele martorilor, pentru că șoferul a uitat să tragă frâna de mână, TIR-ul a luat-o din loc, lovind ușa de la mașina poliției și continuându-și drumul, către blocurile din zona Intim. Mașina de mare tonaj s-a oprit la doar câțiva centimetri de scara unui bloc, distrugând doi stâlpi și doi copaci, în drumul său.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cercetările sunt efectuate și la această oră pentru a stabili cu exactitate cauza tamponării. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul TIR-ului riscă să se aleagă cu permisul suspendat 30 sau 60 de zile. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

constanteanul sofer
15 octombrie 2012
accidente

nici un accident nu este stupid. imbecili sunt soferii care nu respecta regulile, la fel si politistii care opresc masinile in spatii neamenajate, in mijlocul drumului, etc. stupiditatea este caracteristica speciei umane... asa ca... domnilor politisti, oprirea autovehiculelor in trafic se poate face conform legii doar in acele locuri care nu influenteaza in mod negativ traficul in zona. nu poti opri un autovehicul in curba, in panta, in zona de banda continua doar pt ca vrei tu. nu e departea vremea in care veti fi acuzati de pereclitarea traficului si a sigurantei rutiere. cat despre imbecilii de la vola, domnilor politisti, va rugam sa va faceti treaba... succes!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2477 secunde