Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru polițiștii din Constanța

4849
3
Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru polițiștii din Constanța - celmaifrumoscadoupentrupolitisti-1387482340.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au pronunțat, ieri, sentința definitivă și irevocabilă în procesul intentat de Sindicatul Național al Agenților de Poliție Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, pentru recuperarea drepturilor salariale neachitate. Judecătorii au dat câștig de cauza celor aproximativ 200 de agenți de poliție din județul nostru, care au solicitat plata sporului de 100% pentru orele muncite în zilele de repaus săptămânal și de sărbătorile legale, din perioada 2008 - 2009. "Am vrut să dovedim că avem dreptate, că aceste sume ni se cuvin, ne sunt acordate prin lege! Dar a trebuit să câștigăm în instanță un drept ce ne este deja conferit prin lege. Angajatorul trebuie să respecte legea, căci abuzul a devenit normalitate în Ministerul Afacerilor Interne", a declarat, pentru Cuget Liber, Daniel Avasilcăi, președintele SNAP Constanța. "Este cel mai frumos cadou pentru agenții de poliție din Constanța", a adăugat liderul de sindicat. 


Comentează știrea

costi mihai
3 decembrie 2014
drepturi cistigate in instanta

A trecut mai bine de un an de cinnd politistii Constanteni au cistigat in instanta plata orelor suplimentare si zilelor lucrate simbata duminica si sarbatori legale. Inca nu am vazut banii si nimeni nu stie cind ii vom vedea.

Adi
15 decembrie 2015
Felicitari

Felicitări!

Adi
15 decembrie 2015
Pt Costi

Colegu', verifica-ti cardul, mie mi se virează banii de la proces direct pe card. Nu sume mari, dar frecvent, la câteva luni. Pana acum s-a adunat o suma frumușică. ...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Economie : Moș Crăciun  vine la puii lupilor de mare
Pagina a fost generata in 0.3651 secunde