Cel de-al doilea complice al lui Sergiu Băhăian a murit și el în penitenciar

457
Cel de-al doilea complice al lui Sergiu Băhăian a murit și el în penitenciar - rahova-1351499595.jpg

Articole de la același autor

Adrian Grigoraș, de 22 de ani, tânărul judecat pentru comiterea mai multor crime, după cum au declarat procurorii constănțeni, la comanda lui Sergiu Băhăian, a decedat, vineri, în Penitenciarul Rahova.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității de detenție amintite, comisar de penitenciare Gabriela Livadariu, el ar fi leșinat în timpul unor activități sportive. A fost transportat la spitalul penitenciarului, iar la ora 14,30 s-a constatat decesul. Reprezentanții penitenciarului ne-au declarat că tânărul nu se afla în evidențele închisorii cu probleme de sănătate.

Amintim că, în cursul anului trecut, Valentin Șlepac, complicele lui Grigoraș și "locotenentul" lui Băhăian, a decedat și el tot în spatele gratiilor.

Grigoraș fusese condamnat de instanțele de la Constanța la pedeapsa de 22 de ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav.

Potrivit RTV, rudele au povestit că Adrian Grigoraș, cu câteva zile înainte a muri, i-ar fi trimis un mesaj lui Sergiu Băhăian în care îi spunea "să ai grijă și de mine dacă ieși. Dacă nu, voi spune tot ce s-a întâmplat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4489 secunde