Mai multe ştiri online:

Cei șapte copii intoxicați în casă, luați de lângă mamă și duși într-un centru de plasament

Ştire online publicată Luni, 10 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
foto: romaniatv.net
Cei șapte copii intoxicați în casă, luați de lângă mamă și duși într-un centru de plasament - centrudeplasament36378900-1544449020.jpg
Cei șapte copii care au fost intoxicați sâmbătă, cu monoxid de carbon, în casă, vor fi luați de lângă mama lor și duși într-un centru de plasament pentru siguranța lor, a decis luni Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu, în urma unei anchete.

Ca urmare a nefericitului eveniment din data de 08.12.2018, in urma căruia 7 minori s-au intoxicat cu monoxid de carbon, vă transmitem următoarele: In cursul zilei de astăzi, 10.12.2018, o echipa din cadrul DGASPC Sibiu împreună cu reprezentanții SPAS Sibiu s-au deplasat la adresa unde a avut loc evenimentul. In urma evaluării inițiale, s-a constat că minorii erau într-o situație de risc și neglijare, drept consecință, pentru toți cei 7 copii, directorul general a dispus instituirea măsurii de plasament in regim de urgență, în cadrul unui centru de plasament din subordinea DGASPC Sibiu", se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Copiii au fost duși la Spitalul de Pediatrie sâmbătă, după ce mama și concubinul ei au încălzit locuința cu un generator pe benzină. Cei șapte minori au fost externați din spital duminică și s-au întors în casa lor din strada Zăvoi, din Sibiu, alături de mama lor și prietenul acesteia.

Cei șapte minori au între 4 și 12 ani. Mama acestora a fost ajutată până acum de mai multe asociații umanitare, ca să-i poată crește, potrivit directorului DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8263 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4020 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8618 secunde