Cei 7 ambulanțieri acuzați că furau motorină din autosanitare se pot întoarce la muncă

222
Cei 7 ambulanțieri acuzați că furau motorină din autosanitare se pot întoarce la muncă - agfzad00ogvkodvkmmuwmtu0mmmznwvi-1553894112.jpg
Șapte ambulanțieri din Corabia acuzați că ar fi sustras combustibil din autosanitare se pot întoarce la locul de muncă, după ce Tribunalul Olt a hotărât ca pentru aceștia să înceteze interdicția de exercitare a profesiei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia a dispus în luna ianuarie 2019 trimiterea în judecată a 14 ambulanțieri de la Corabia care ar fi sustras combustibil din autosanitare, ei fiind acuzați de delapidare, fals intelectual sub formă continuată și uz de fals. Începând din luna decembrie 2018, șoferii de autosanitare inculpați în cauză au fost puși sub control judiciar și au avut interdicția de a-și exercita profesia.

La termenul din martie privind verificarea măsurilor preventive, măsura controlului judiciar a fost menținută pentru toți ambulanțierii inculpați în dosar, iar pentru 13 dintre ei a fost menținută și interdicția de exercitare a profesiei. Ei au contestat hotărârea instanței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6357 secunde