Ce spune șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri despre închiderea Podului Agigea

356
Ce spune șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri despre închiderea Podului Agigea - podagigea33-1350908396.jpg

Articole de la același autor

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat participanții la trafic că mâine, în intervalul orar 9,00 și 16,00, circulația rutieră pe DN 39, la poziția kilometrică 8+988 - Pod Agigea va fi închisă.
Totodată, până la sfârșitul lunii, traficul rutier va mai fi închis în patru zile, în același interval orar. Drumarii nu au putut, însă, să precizeze, despre ce zile este vorba.


"Nu pot fi anunțate zilele în care Podul Agigea va fi închis decât cu 24 de ore înainte. Întrucât lucrările se fac cu niște macarale foarte înalte, trebuie să se țină cont de condițiile tehnice, de la sol, dar și de condițiile meteo. Dacă anunțăm că în 48 de ore închidem podul, dar a doua zi, din cauza vântului puternic, anulăm, nu facem decât să alertăm în van populația", a declarat Marin Dima, șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, pentru "Cuget Liber". Drept pentru care, s-a stabilit ca anunțul să fie făcut cu o zi înainte, în ciuda disconfortului creat. În plus, a afirmat acesta, "toate primăriile și agenții economici au fost anunțați și se așteptau la această măsură". "Este, totuși, o lucrare foarte importantă", a încheiat directorul instituției regionale.


De menționat că, inițial, se decisese ca podul să fie închis în perioada 23 - 26 octombrie, dar ulterior, tocmai din cauza condițiile meteo s-a revenit asupra deciziei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Podul Agigea, închis și sâmbătă
Pagina a fost generata in 0.4128 secunde