€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Ce spun vecinii despre polițista care și-a ucis mama și copilul

Ştire online publicată Luni, 30 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O polițistă din județul Gorj și-a ucis mama, și-a rănit mortal bebelușul de 6 luni și s-a sinucis. Așa le-a spus anchetatorilor bărbatul acesteia, și el polițist. Femeia, care este foarte posibil să fi suferit de depresie post-partum, a folosit pistolul soțului care era plecat de acasă, scrie digi24.ro


Citește și TERIFIANT! O polițistă și-a împușcat mortal mama, apoi s-a sinucis. Bebelușul femeii a murit la spitalFamilia celor doi polițiști se mutase de doar câteva luni în Bălești. Chiar dacă nu îi cunosc foarte bine pe cei doi, vecinii spun că erau oameni liniștiți. Asta până ce femeia ar fi luat arma soțului. Prima ipoteză de la care pleacă ancheta este că ea și-a împușcat mama, și-a rănit grav băiatul de 6 luni și s-a sinucis. Copilul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Polițista a fost găsită căzută la intrare în locuință. Lângă ea, avea și pistolul. Mama ei a fost găsită fără suflare, pe pat, într-o altă cameră. Anchetatorii cercetează modul în care s-au produs tragediile și nu exclud nici varianta unei triple crime.

Polițiștii au verificat casa în amănunt, până după miezul nopții. A fost percheziționată și mașina soțului femeii, care era plecat la cumpărături în momentul tragediei. Trupurile polițistei și mamei sale au fost preluate de specialiștii de la Institutul de Medicină Legală.

Medic legist: Eu, din punctul de vedere al medicului legist, doar fac concluzii preliminare: moarte prin împușcare.

Rep: Multe împușcături?

-Nu am de unde să știu până nu fac autopsia. Dar e clar că un glonte e suficient încât să producă decesul. Pot să spun că sunt în zona capului.

Vecină: Ea, întâi împușcă mama, după aceea se împușcă și pe ea și copilul.

Rep: Îi știți de familie model. Nu se certau?

-Da. O familie deosebită. De nota zece.

Vecin: Oameni ai sistemului care fac treburile astea. Ce să mai zicem noi, oameni de rând? Depresie ceva. Altceva nu se explică.

Polițista avea 33 de ani și lucra în MAI din 2006. De anul trecut era în concediu pentru creșterea copilului.

Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj: Polițista a fost testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017 înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul deținea pistolul la domiciliu conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia la începutul acestui an.

Gabriel Diaconu, psiholog: Crima sucicid imediat după naștere este la capătul absolut extrem al psihopatologiei legate de naștere și de perioada postnatală. Ce găsesc foarte trist e că în 2018 avem o atitudine față de sănătatea mintală din perioada sarcinii absolut medievală. Nu avem o intervenție pro activă. Detecția problemelor psihologice e cât se poate de frugală.

Anchetatorii verifică și cum a ajuns femeia la pistol. Conform regulilor, arma de serviciu trebuia să stea închisă într-o cutie metalică iar singurul care ar fi trebuit să aibă cheia este posesorul acesteia.


sursa: www.digi24.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8584 secunde