Ce spun medicii legiști despre micuța ucisă de mama educatoare

599
Ce spun medicii legiști despre micuța ucisă de mama educatoare - 10584077102023485419823601282732-1521108980.jpg

Articole recomandate

Medicii legiști din Timișoara au finalizat autopsia fetiței de patru ani care a fost ucisă de mama ei și au stabilit că micuța a murit înecată.

Reprezentanții de la Medicina Legală Timișoara au anunțat că în cazul fetiței de patru ani, cauza morții este asfixiere prin înec. De asemenea, medicii legiști spun că fetița avea tăieturi la mâini, însă acestea erau superficiale, doar la nivelul pielii, neajungând la ligamente și la vene.

Procurorii au decis, miercuri, după trei ore de audieri, reținerea pentru 24 de ore a femeii de 38 de ani care și-a ucis fetița în vârstă de patru ani. Oana Neț le-a spus procurorilor că nu are o explicație logică pentru fapta sa și a susținut că s-a gândit intens, în ultima vreme, la divorțul de soțul său.

Oana Neț a fost încătușată și transferată în Arestul Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, iar joi dimineață va fi dusă la Tribunalul Timiș, cu propunere de arestare preventivă.

Crima a avut loc marți seară într-o casă din cartierul Ronaț, aflat la marginea Timișoarei, femeia sunând la numărul de urgențe 112 în jurul orei 23.00. După ce a sunat la 112 pentru a anunța crima, femeia s-a încuiat în casă, iar polițiști au fost nevoiți să forțeze ușa pentru a intra.

Fetița de patru ani era decedată, înecată în cada de la baie.

În locuință, în momentul crimei, se afla și străbunica fetei, o femeie de 84 de ani, bătrână și bolnavă, care nu a auzit nimic suspect.

În timpul cercetării la fața locului, femeia le-a spus polițiștilor că a înghițit erbicid, în încercarea de a se sinucide și a început să vomite. Un echipaj SMURD a preluat-o pe aceasta și a dus-o la Spitalul Municipal Timișoara, sub escortă, apoi a fost transferată la Spitalul Județean Timișoara.

Mai mulți martori le-au declarat polițiștilor că, cel mai probabil, femeia a recurs la gestul de a-și ucide fetița după o ceartă cu soțul ei, care i-ar fi cerut divorțul. Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost educatoare timp de 15 ani la grădinița din satul Murani, din județul Timiș. În urmă cu trei săptămâni, ea a cerut concediu fără plată invocând că a obosit să facă naveta și că vrea să își caute un loc de muncă mai bine plătit, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6474 secunde