Ce s-a aflat după necropsia cadavrului carbonizat al patronului Cherhanalei 23 August

1151
1
Ce s-a aflat după necropsia cadavrului carbonizat al patronului Cherhanalei 23 August - cesaaflatnecropsiecadavru-1389720679.jpg

Articole de la același autor

Necropsia nu a lămurit una dintre întrebările ridicate de anchetă, privind împrejurările în care și-a găsit sfârșitul afaceristul Viorel Vălimăreanu, patronul Cherhanalei 23 August și anume: care a fost cauza decesului. Medicii legiști au efectuat, ieri, necropsia și au menționat, ca rezultat preliminar, că moartea a survenit în urma arsurilor de gradul 3 și 4, de pe întreg corpul.

Cu toate acestea, au subliniat reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Constanța, cauza exactă a decesului va putea fi precizată abia după realizarea unor investigații de laborator, absolut necesare în condițiile în care trupul afaceristului era într-o "stare avan-sată de deteriorare post-combustie".

Reamintim că afaceristul a fost găsit, luni dimineață, carbonizat în propria mașină, un Mitsubishi Pajero, după ce aceasta a explodat. Potrivit anchetatorilor, în portbagajul autoturismului au fost găsite patru butelii de aragaz, deschise, iar mașina nu era încuiată, motiv pentru care anchetatorii bănuiesc, deocamdată, că au de-a face cu o sinucidere. 

Comentează știrea

christian louboutins outlet
28 februarie 2014
christian louboutins outlet

designer bridal shoes jimmy choo Stiri Eveniment : Ce s-a aflat după necropsia cadavrului carbonizat al patronului Cherhanalei 23 August | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutins outlet http://ethicaleggs.org/images/christian-louboutin-men-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.076 secunde