Ce pățești dacă nu porți centura de siguranță

188
Ce pățești dacă nu porți centura de siguranță - raz13639551831364174327136485290-1379457154.jpg

Articole de la același autor

În ciuda frecventelor acțiuni ale Serviciului Rutier Constanța, încă sunt destui constănțeni care nu utilizează centura de siguranță atunci când se urcă la volan. Drept dovadă stă ultima acțiune desfășurată de rutieriștii constănțeni. 

În ultimele 24 de ore, nu mai puțin de 391 de constănțeni s-au ales cu o amendă de 160 de lei pentru că au uitat să cupleze centura de siguranță, dintr-un total de amenzi de 491. Alți șapte conducători auto au luat amendă pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație, depășind limita legală de viteză. Și un pieton a fost sancționat, acesta fiind prins cum traversează prin loc nepermis.

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto, cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 

De asemenea, oamenii legii au reținut șase permise de conducere, dintre care patru pentru șoferii care nu au acordat prioritate altor autovehicule. În plus, polițiștii rutieri au retras cinci certificate de înmatriculare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.662 secunde