Ce făcea în Marea Britanie "diva" DROGATĂ care a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni. Acum, e bine mersi ACASĂ

7584

Articole de la același autor

Andreina Maria Bobeică, tânăra în vârstă de 20 de ani care a omorât un bărbat care traversa strada pe trecere de pietoni, la Târgoviște, a fost plecată pentru doi ani în Marea Britanie, unde "s-a ocupat cu lucruri nu tocmai legale", informează dambovitanews.ro. Ea s-a întors de curând în țară și avea un anturaj extrem de dubios. Frumoasa tânără este într-o relație cu un cunoscut consumator de droguri din M11, zis "Plete", mai scrie sursa citată.

Andreina Maria Bobeică era drogată cu cocaină și THC în momentul producerii accidentului. Ea a fost eliberată din arestul poliției, primind din partea instanței doar control judiciar pentru 60 de zile.

Andreina Maria Bobeică a recunoscut că a consumat mai multe substanțe interzise înaintea producerii accidentului, dar și că mai deține, acasă, alte droguri.

În fața jurnaliștilor, autoarea tragediei nu a făcut nicio declarația. Mai mult, aseară, ea și-a închis inclusiv contul de facebook, unde avea postate inclusiv fotografii fumând marijuana în Amsterdam, Olanda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5748 secunde