Ce au descoperit polițiștii la Cernavodă

175
Ce au descoperit polițiștii la Cernavodă - caftreer-1443541758.jpg
Polițiștii de frontieră au descoperit, luni dimineață, în localitatea Cernavodă un autoturism care figura ca fiind furat. Oamneii legii au oprit în trafic un autoturism marca Volswagen Crafter, înmatriculat în Bulgaria la volanul căruia se afla un bărbat de 48 de ani, din București. 

"La controlul specific, polițiștii de frontieră au solicitat acestuia să prezinte documentele mașinii. Lucrătorii noștri au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză este semnalat ca fiind "bun căutat în vederea confiscării", semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria, din data de 18.12.2013.

Față de cele constatate, cetățeanul în cauză, angajat al unei societăți de construcții, a declarat că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul figurează ca fiind furat.

Polițiștii de frontieră au indisponibilizat vehiculul, evaluat la aproximativ 35.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor și au întocmit cetățeanului român dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "uz de fals" faptă prevăzută și sancționată de art. 323, Cod Penal și "complicitate la furt", faptă prevăzută și sancționată de art. 228, alin. 1 Cod Penal", spun oamenii legii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9732 secunde