Ce afaceri avea milionarul constănțean care a murit zilele trecute

1054
1

Articole recomandate

Victor Băldescu, milionarul supranumit "regele plajelor", a murit vineri, după ce a suferit un atac cerebral. Pe 5 aprilie, el a fost spitalizat la Floreasca, după un atac cerebral, și a decedat câteva zile mai târziu. Omul de afaceri constănțean, în vârsta de 63 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală la începutul săptămânii, asociata unor probleme de circulație sangvină, iar vineri a decedat.

"Regele plajelor" românești avea o avere estimată la 8 milioane de euro. Acesta controla prin firmele sale cea mai mare suprafață de plajă din stațiunile de pe litoralul românesc.

Băldescu era pasionat de raliuri și campion național la viteză de coastă. În 2014 la Campionatul Național de Raliuri, a încheiat pe locul 2 la clasa 11. Ultima cursa la care a participat s-a desfășurat luna trecută la Brașov, scrie evz.ro

Omul de afaceri constănțean Victor Alexandru Băldescu a fost unul dintre cei mai mari administratori de plaje din România. El a controlat prin intermediul companiei Romned Port Operator circa 195.000 mp de plajă în mai multe stațiuni de pe litoralul românesc. 


Ultimele informații aratau că, deși compania din Constanța are ca obiect de activitate manipularea mărfurilor în port și manipularea de fier vechi, omul de afaceri de la malul mării a avut în administrare circa 109.000 de metri pătrați de plajă în Mamaia, 43.000 de metri pătrați în Costinești, 29.000 de metri pătrați de plajă în Eforie Nord și 3.500 de metri pătrați în Neptun. 


De asemenea, omul de afaceri a deținut numeroase terenuri, dar și mai multe vile la Neptun și a fost, totodată, acționar la societatea SIRA care administrează fondul de acțiuni Omnivest. Pasionat de rally, omul de afaceri a fost campion național în 2006, iar în 2011 a adus în Campionatul Național de Viteză în Coastă (CNVC) o supermașină Gabat Ford Cosworth H 5 Autosolution, care a câștigat titlul în Austria acum doi ani.



Comentează știrea

adi
13 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4285 secunde