CAZUL FETIȚEI RĂPITE ȘI UCISE / Detalii cutremurătoare date de legiști

680
CAZUL FETIȚEI RĂPITE ȘI UCISE / Detalii cutremurătoare date de legiști - img67355100-1569231992.jpg

Articole recomandate

Fetița de 11 ani răpită și ucisă a fost strangulată cu propriile haine pe care le purta în aceea zi. Presupusul criminal a supus-o unor perversiuni sexuale după ce copila nu mai era în viață, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de România TV.


Politia a descins în apartamentul închiriat de cetățeanul olandez suspectat de crimă. Oamenii legii au ridicat de-acolo prezervative, dar si alte probe ADN care au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică, pentru a fi comparate cu ce au fost găsite la locul faptei, acolo unde zăcea trupul micutei.


Fata de 11 ani din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții care nu s-a mai întors de vineri acasă a fost găsită, duminică, decedată pe un câmp. Corpul fetei de 11 ani prezenta urme de violență. Primele concluzii ale legiștilor au stabilit că fetița de 11 ani din Dâmbovița a murit sugrumată cu pantalonii pe care îi purta în ziua răpirii.

Principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la bordul unui avion.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4594 secunde