Cazul fetei cu sânge pe picioare. Avocatul Poporului s-a sesizat privind intervenția Poliției

226
Cazul fetei cu sânge pe picioare. Avocatul Poporului s-a sesizat privind intervenția Poliției - avocatulpoporului-1565020337.jpg
Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galați, în care doi polițiști sunt bănuiți de neglijență în cazul unei minore dintr-un centru de plasament, care se afla pe stradă în stare de soc, cu sânge pe picioare.


"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la incidentul de la Galați, în care doi polițiști sunt bănuiți de neglijență în cazul unei minore dintr-un centru de plasament, care se afla pe stradă în stare de șoc, cu sânge pe picioare. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică și protecția copiilor și a tinerilor", arată un comunicat remis, luni.


În urma sesizării din oficiu, Avocatul Poporului va face demersuri către Inspectoratul de Poliție Județean Galați și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, potrivit sursei citate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3524 secunde