CAZUL COPILEI GĂSITE LA O SĂPTĂMÂNĂ DE LA DISPARIȚIE. Decizia autorităților

452
CAZUL COPILEI GĂSITE LA O SĂPTĂMÂNĂ DE LA DISPARIȚIE. Decizia autorităților - fetitapetrosani1-1541771476.jpg

Articole recomandate

Fetița din Petroșani dată dispărută de părinți și găsită teafără după o săptămână, într-o clădire dezafectată din orașul Vulcan, a fost preluată de Protecția Copilului. Minora dispăruse de acasă plecase de acasă cu un bărbat ca să cerșească alimente de Ziua Morților, în cimitirul din municipiu. 


"Atât fetița de 7 ani, cât și frații acesteia, doi gemeni cu vârsta de 4 ani, au fost preluați joi de la domiciliu și aduși la Centrul de primire în regim de urgență al Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului (DGASPC) Hunedoara. Copiii sunt sănătoși, dar au acumulate puține cunoștințe pentru vârsta lor", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara, Cristina Sav, potrivit Agerpres.

DGASPC Hunedoara s-a autosesizat încă din data de 6 noiembrie despre situația din Petroșani și a făcut o evaluare a familiei. Pe 8 noiembrie, după ce copila a fost găsită, s-a luat decizia preluării în grija statului a minorei și a fraților ei.


Fetița din Petroșani a fost găsită la o săptămână de la dispariție. Copila nu pățise nimic, nu prezenta semne ale vreunul abuz, însă pentru mai multă siguranță a fost dusă la spital pentru investigații.

Fetița a fost dată dispărută de părinți pe 4 noiembrie, la 3 zile după ce fetița dispăruse. Polițiștii au precizat că fetița a fost momită de un bărbat în vârstă de 44 de ani să meargă cu el spre un cimitir din oraș pentru a-i da de pomană. Bărbatul era din rândul persoanelor fără adăpost, însă era un cunoscut al familiei, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.996 secunde