Cazul care ÎNGROZEȘTE România: un bătrân de 93 de ani, tâlhărit de trei tineri. Suspiciuni de viol!

1419
1
Cazul care ÎNGROZEȘTE România: un bătrân de 93 de ani, tâlhărit de trei tineri. Suspiciuni de viol! - perfuzie01-1513502250.jpg

Articole recomandate

Un caz fără precedent a avut loc în Vaslui! Un bătrân de 93 ani din localitatea vasluiană Gherghești se zbate între viață și moarte după ce a trăit momente de coșmar.


Trei indivizi, dintre care doi minori, au intrat peste el în casă, l-au lovit cu bestialitate și l-au tâlhărit. Există suspiciuni că ar fi fost violat. Bătrânul a ajuns la Spitalul din Bârlad, dar se află în comă. Între timp, agresorii au fost identificați, scrie vremeanoua.ro.

Este vorba despre un baiat de 21 ani, unul de 15 ani, elev al școlii din Gherghești, și unul de 14 ani, care a abandonat școala. Cei trei au fost reținuti de polițiști, care au demarat imediat o anchetă și fac cercetări la fața locului.






Comentează știrea

Inspectorul
17 decembrie 2017
Cati ani are victima?

Dupa ce am citi articolul ma asteptam ca victima sa fie minor la sfarsitul lui.In titlu are 93 si era violat iar in primul paragraf are 90 si presupus violat,deci care e adevarul?Chiar nu corecteaza nimeni ce scrieti?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3388 secunde