CAZUL CARE A ÎNDURERAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! O tânără s-a sinucis într-un accident, din cauza soțului drogat și violent. Doi copii au rămas fără mamă

3547
1
CAZUL CARE A ÎNDURERAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ! O tânără s-a sinucis într-un accident, din cauza soțului drogat și violent. Doi copii au rămas fără mamă - otanaradinrosioriidevedesasinuci-1510298766.jpg

Articole recomandate

Suferință a determinat-o pe o tânără din Roșiorii de Vede să se sinucidă din cauza soțului care ar fi consumat droguri. La doar 32 de ani, Aurelia și-a pus capăt zilelor, provocând intenționat un accident. Cu aproape jumătate de oră înainte de a recurge la gestul extrem, femeia i-a scris un mesaj mamei sale în care o ruga să aibă grijă de cei doi copii de 8, respectiv 3 ani.


Drama pe care a trăit-o Aurelia Rădulescu a ieșit la iveală la aproape trei săptămâni de la tragedia pe care ar fi provocat-o intenționat pe drumul dintre localitățile Roșiorii de Vede și Măldăeni din județul Teleorman, scrie observator.tv.


Coșmarul ar fi început în urmă cu mai bine de un an, când soțul Aureliei ar fi început să consume droguri și s-ar fi alăturat unei grupări interlope, după cum susține mama tinerei care și-a curmat viața.

Scandalurile între soți au ajuns să fie aproape la ordinea zilei odată ce bărbatul ar fi început să consume substanțele interzise. Disperată, femeia a făcut nu mai puțin de 21 de plângeri la Poliție împotriva lui. În plângeri, Aurelia mărturisea că este bătută, tăiată și amenințată cu pistolul, notează sursa citată.


Și mama Aureliei a depus numeroase plângeri împotriva ginerelui ei.

"Fiica mea a fost bătută și amenințată în repetate rânduri, că i se aduc tot felul de acuzații din partea lui, acuzații care nu sunt adevărate, iar noi stăm permanent într-un stres că într-o zi își va pune în aplicare amenințările și ne va omorâ fiica, iar copiii vor rămâne fără mamă", a scris femeia într-un dintre reclamațiile depuse la Poliția din Roșiorii de Vede.

Aurelia le-a spus polițitșilor că a fost bătută chiar în fața copiilor de soțul ei, care ar fi amenințat-o cu pistolul la tâmplă. Mai mult, bărbatul ar fi tuns-o ca s-o pedepsească.

Într-o altă reclamație, mama tinerei a spus că Aurelia a fost supusă unui test cu detectorul de minciuni de soțul ei. Din cauza drogurilor, individul avea halucinații și și-ar fi văzut soția în pat cu un alt bărbat.

Deși a trecut testul cu poligraful, soțul a crezut în continuare că îi este infidelă. După un timp, bărbatul a acumulat datorii de 100.000 de euro la cămătari, iar asta l-a determinat să vândă casa în care locuia împreună cu soția și cei doi copii.

Când s-a împotrivit, Aurelia a primit o nouă corecție din partea soțului.

Sătulă de bătăi și umilințe, Aurelia a decis să-și pună capăt zilelor. Pe 17 octombrie, s-a urcat la volanul mașinii sale și, în localitatea Măldăeni, a intrat cu viteză într-un TIR care circula pe contrasens.

Înainte de a recurge la gestul extrem, Aurelia i-a trimis mamei sale un mesaj în care a rugat-o să aibă grijă de cei doi copii.

În urma accidentului, mama Aureliei a încercat să obțină custodia celor doi nepoți. Copiii au rămas, însă, în grija tatălui. Femeia a descoperit că ginerele ei se droghează în continuare și a publicat pe Facebook o filmare în care copiii fumează.

Polițiștii și procurorii din județul Teleorman au demarat o anchetă în care fac cercetări asupra acuzațiilor aduse bărbatului.

sursă foto: observator.tv


Comentează știrea

Eram sigur
10 noiembrie 2017
"Polițiștii au demarat o anchetă..."

Asa cum va spuneam,politia nu se deranjeaja pentru "nimicuri" de genul asta.Poti sa-ti bati nevasta, ca d-aia e proprietatea ta.Politia intervine numai cand vede sange pe clanta usii,resturi de creier imprastiati pe pereti sau morti lipiti pe asfalt.In rest nu au "instrumente legele",asa spun ei,ca n-au instrumente.Uite dovada,in cazul de fata.Ati vazut ? Politia a intervenit ca sa constate decesul femeii.Ca altfel....nu le da voie legea...."In casa mea fac ce vreau"....asa prevede legea,legea lu' peste.A mai existat un mare primar pesedist care spunea ca nu poate sa opreasca vanzarea de droguri in curtea scolii "ca n-are instrumente legale".Pe sosea te urci drogat la volan,poti sa conduci cu viteza,poti sa faci tot felul de scamatorii ca nu te vede nimeni.Politia vine cand trebuie sa numere moritii imprastiati de asfalt.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.442 secunde