CAZUL CARACAL: Probe de ADN ale Alexandrei, găsite în mașina suspectului Gheorghe Dincă

8615
CAZUL CARACAL: Probe de ADN ale Alexandrei, găsite în mașina suspectului Gheorghe Dincă - crimacaracal591109900-1564304182.jpg

Articole recomandate

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției Alexandrei, fata de 15 ani din Olt,a fost adus duminică dimineața de Poliție din nou la casa în care se presupune că a avut loc crima. Forțele de ordine păzesc zona, având în vedere tensiunile de seara trecută când oamenii s-au strâns la poartă. Conform România TV, s-ar fi găsit probe ADN în mașina principalului suspect.


Informații exclusive apărute în urmă cu puțin timp. Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei, a dezvăluit că medicii au confirmat că mai multe fire de păr găsite în mașina suspectului aparțin fetei.

"S-au găsit probe de ADN care corespund Alexandrei în mașina acestui nenorocit, fire de păr și scotch-ul cu care i-a fost lipită gura", a spus Cumpănașu.


Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, și unchiul Alexandrei M, fata rapită și violată de Gheorghe Dincă, susține că polițiștii nu au fost lăsați să intre la casa suspectului crimei din Caracal. De altfel, polițiștii care au reușit după ore de căutări să o găsească pe fata care sunase la 112, după ce STS furnizase trei adrese greșite, susțin și ei că nu au fost lăsați să intre. O asociație a procurorilor a dat însă vina pe oamenii legii, acuzând că aceștia nu aveau echipe la ora 3 și jumătate dimineața, când s-a obținut mandatul pentru a se intra în casa lui Gheorghe Dincă.

"În acest moment, noi ne dorim un singur lucru, ca acele instituții în care noi ne punem baza să fie destructurate. În Caracal, clanurile interlope sunt mână în mână cu poliția și cu politicul, îndiferent de culoarea lor. Până la a merge și a acuza modul în care a intervenit Dăncilă sau Iohannis e cam mult. Eu i-am cerut premierului Dăncilă să îi demită pe șeful IGPR și pe șeful Poliției Caracal.

Ancheta Parchetului General și a CSM va demonstra că au fost polițiști care au vrut să intre în acea incintă și procurorul i-a oprit. Eu personal voi depune plângere pe numele tuturor celor care nu au acționat legal", a declarat Cumpănașu, în exclusivitate la România TV.


Gheorghe Dincă a fost adus cu o dubă a Poliției la casa groazei, acesta aflându-se în custodia forțelor de ordine în baza unui mandat de arestare emis sâmbătă de Tribunalul Olt. Pentru a evita vreun conflict, în fața casei se află mai mulți polițiști.

Între timp, căutările continuă pe lacul aflat în apropierea casei. Experții de la IML au intrat în posesia rămășițelor de la casa suspectului din Caracal. Probele vor fi analizate luni, în prezența unui procuror DIICOT.

Toate indiciile par să conducă spre ipoteza că Alexandra a fost arsă de Gheorghe Dincă. Oamenii legii au demonstrat că apelurile făcute de fată la 112 au provenit de pe telefonul suspectului. Anchetatorii au găsit și o valiză cu haine și bucăți de carne în lacul de lângă casa suspectului.

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, a cerut ca oamenii legii să fie lăsați să își facă treaba, dând asigurări că procurorii nu au intenția de a ascunde informații, ci doar de a munci profesionist pentru elucidarea adevărului.ă ne lăsați să continuăm cercetările la fața locului. Asta am venit să facem, să continuăm profesionist cercetările. Nu e momentul să dăm declarații. S-au făcut pași. Informațiile care apar în timpul anchetei fac rău familiei și rudelor. Haideți să încercăm să transmitem informațiile și să fim și oameni.

Faptul că suspectul nu este cooperant nu îngreunează ancheta. Infracțiunile trebuie probate cu probe", a declarat Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, la Caracal.


sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1616 secunde