Cazul "Anastasia Tănase". Ce pedeapsă a primit tânăra care a provocat un accident rutier grav în zona Teatrului Fantasio

1195
2
Cazul

Articole de la același autor

Tânăra care a provocat un accident rutier grav în zona Teatrului Fantasio, în 2010, a fost condamnată la închisoare. Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 București au decis ca Simona Anastasia Tănase să primească trei ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală gravă, însă decizia judecătorilor nu este definitivă. Tot magistrații bucureșteni au decis ca victima accidentului, Gheorghe Chioaru, de 74 de ani, să primească 80.000 euro despăgubiri materiale și morale. 


Reamintim că în august 2010, Simona Anastasia Tănase, atunci în vârstă de 18 ani conducea un BMW X6 pe strada Mihai Viteazu, dinspre Tomis Mall către strada Traian. La un moment dat, ajungând la intersecție cu bulevardul Ferdinand, tânăra a trecut pe culoarea roșie a semaforului, astfel că a intrat direct într-un Hyundai. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în peretele unui imobil, iar BMW-ul a lovit un pieton, care circula regulamentar pe culoarea verde a semaforului electric, după care a ajuns pe treptele Teatrului Fantasio. Gheorghe Chioariu a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior. 


Comentează știrea

cta
8 decembrie 2014
la parnaie cu ea!

ia sa il spulbere cineva pe tacsu smekerei pe o trecerede pietoni sa vedem tot cu suspendare ia?

Lică Sămădăul
8 decembrie 2014
Dreptate pana la capat....

Din pacate exista cel putin un precedent, din punct de vedere al mediatizarii (cel al lui Serban Huidu), cand vinovatul, clar dovedit, a primit "cu suspendare". In cazul de fata, aceasta "tânără", cum o numeste autoarea articolului avand la baza deontologia de ziarist, sau aceasta parasuta/pitipoanca, cum as numi-o eu, in calitate de cititor al acestiui site, mai exista o sansa pentru a se face dreptate. Intrucat decizia nu e definitiva, mai este, teoretic, o sansa la o instanta superioara (ICCJ) in care acuzarea sa aibe castig de cauza. Zilele trecute, o alta beizadea, Andrei Andronie, a primit 7 ani cu executare. Deci sa speram ca aceasta vagaboanta, va ajunge dupa gratii, dupa ce a trecut, si asta asa ca fapt divers, prin multe paturi.

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Pieton băut, lovit de mașină
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în parcarea  de la Maritimo
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : A intrat cu mașina într-un cap de pod
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Biciclist accidentat de o autoutilitară
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în parcarea Maritimo
Vineri, 05 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Femeie lovită pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.4614 secunde