CAZ TERIFIANT LA CONSTANȚA! Un elev și-a pierdut un testicul, în urma unei bătăi cu un alt coleg

12628
7
CAZ TERIFIANT LA CONSTANȚA! Un elev și-a pierdut un testicul, în urma unei bătăi cu un alt coleg - 20c9ff5de4d89dd0556368189e3fd9b7-1518177212.jpg
Reprezentanții Sindicatului Liber al Salariaților din Învățământul Preuniversitar (SLSIP) Constanța nu sunt de acord cu agresiunile care au loc în unitățile de învățământ, care, în opinia lor, nici nu ar trebui să existe. 


Ultimul dintre acestea face referire la incidentul de la Școala nr. 28, când un elev a fost bătut de mamele altor colegi. Cu toate acestea, spun cadrele didactice, nici profesorii nu pot fi confundați cu paznicii, ei nu pot fi angajați pentru a sta la intrarea în școală sau pe paliere pentru a evita anumite incidente. 


Din păcate, în ultimele luni au tot existat astfel de probleme. 


Un alt caz s-a petrecut la Liceul Teoretic "Decebal" , unde, în urma unui conflict între doi elevi, unul dintre ei a fost lovit atât de tare în zona inghinală, încât a trebuit operat de urgență, iar după intervenția chirurgicală, a rămas fără unul dintre testicule. În prezent, părinții au intentat proces în instanță pentru daune. 


Comentează știrea

Gabs
9 februarie 2018
Un elev și-a pierdut un testicul, în urma unei bătăi cu un alt coleg

Acest incident a avut loc acum foarte mult timp, nu este nici de cum recent 😓

Ager
9 februarie 2018
Cta

S a întâmpinat acum DOI ani.

Cornel
9 februarie 2018
Cta

De menționat că sindicatul nu a vrut să ajute profesorii dați în judecată de părintele respectiv. Asta în condițiile in care unul dintre profesori era chiar liderul de sindicat din Decebal.Juristul sindicatului a spus că nu este treaba lui pt astfel de situații!!! Profesorii și-au platit avocat din buzunarul propriu. HALAL SINDICAT. Rămâneți membri de sindicat. Doar așa fac și ei bani pt deplasări în străinătate, la conferințe internaționale.

Gelu
9 februarie 2018
Rusine

Sindicatul nu urmareste decat interesele lor personale!! Orice il intrebi pe Avramescu, nu stie sau k trebati la minister!!! Isi iau salariile din banii nostri, degeaba!!

Nume
9 februarie 2018
Subiect

Golani nenorociti!! Trebuia sa piarda ambele testicule in felul asta nu mai producea alti golani in viitor 😁😁

sorin
9 februarie 2018
dezamagire perpetua

Ati copiat si voi un titlu din Replica vai de capul vostru de ziaristi . Sunt tone de stiri in jurul vostru dar voi nimic...

Really
10 februarie 2018
AEC ce zice?

Asociatia elevilor din Constanta ce spune? Ce masuri iau in aceste cazuri? Ca de altfel cand e vorba de politica si de aparut pe posturile tv, ei sunt primii....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4885 secunde