Caz șocant. Un copil a povestit la grădiniță cum tatăl lui a tranșat un om

698
Caz șocant. Un copil a povestit la grădiniță cum tatăl lui a tranșat un om - nutrecetipolitielarge1-1574236605.jpg

Articole recomandate

Un copil de aproape 6 ani a povestit la grădiniță cum tatăl lui a omorât un om, pe care l-ar fi tranșat și aruncat la câini. 


Crima a avut loc în județul Bistrița-Năsăud, iar părinții copilului au fost condamnați pentru omor și profanare de cadavre.



Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv doi concubini din localitatea Aluniș, județul Bistrița-Năsăud, acuzați de omor și profanarea de cadavre sau morminte, la 15 ani și 8 luni de închisoare, respectiv 13 ani de închisoare. Instanța din Cluj a respins apelurile la sentința inițială dată de Tribunalul Bistrița-Năsăud. În acest caz a mai fost condamnat pentru omor, la 14 ani și 4 de luni de închisoare, încă un bărbat, prieten al celor doi.


Potrivit rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în 30 august 2017 polițiștii s-au sesizat după ce, pe un teren agricol amplasat pe raza satului Aluniș, a fost găsit un craniu uman, care aparținea unui bărbat de 40 de ani dat dispărut din data de 17 iulie.

Procurorii susțin că victima a fost lovită de cei doi bărbați cu pumnii și cu picioarele, de mai multe ori, iar femeia a lovit cu o bucată din lemn.



"Cei doi concubini au trei copii minori iar unul dintre ei, în vârstă de 5 ani și 10 luni, a povestit la grădiniță despre faptul că l-ar fi văzut pe tatăl său când l-a ucis pe un bărbat. Minorul a mai relatat că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână și organul sexual și le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu", se arată în rechizitoriu.

După ce a scăpat de cadavru, bărbatul a aruncat patul pe care zăcuse victima și a spălat sângele din casă, scrie stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Tudor Giurgiu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.6742 secunde