CAZ ȘOCANT! Un adolescent de 15 ani a înjunghiat o octogenară, după ce a încercat să o violeze

358
CAZ ȘOCANT! Un adolescent de 15 ani a înjunghiat o octogenară, după ce a încercat să o violeze - batrana-1350468217.jpg

Articole de la același autor

Caz cutremurător anchetat de polițiștii de la Secția Rurală 8 Băneasa: un adolescent de 15 ani, beat, a intrat în casă peste o bătrână de 81, din satul Urluia, cu gând să o violeze, iar cum nu a putut, a înjunghiat-o de mai multe ori. Întâmplarea șocantă s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 22,00. George Lucian Petrechiuță a băut țuică împreună cu prietenii, după care a pornit prin sat, în căutare de distracție.

A forțat ușa casei unde locuia octogenara, a amenințat-o, a lovit-o și a încercat să o violeze. "M-a tras în camera cealaltă pe pat, ca să se culce cu mine, dar nu a putut. Atunci a luat un cuțit din bucătărie și m-a tăiat", a povestit victima, în prezent internată în Secția de Chirurgie din cadrul Spitalului Județean Constanța. Pe de altă parte, polițiștii spun că, deși bătrână și bolnavă, femeia nu s-a pierdut cu firea și s-a apărat reușind să-l rănească pe băiat în zona genitală. De asemenea, au informații că înainte de a forța ușa casei bătrânei, a încercat să intre și într-o locuință vecină, dar fără succes.

Adolescentul a fost găsit, după miezul nopții, acasă, dormind. Adus la secția de poliție, și-a recunoscut fapta, dar a dat vina pe băutură. El urmează să fie examinat de medicii legiști, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol, agresiune și violare de domiciliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Actual : L-au bătut  până a murit!
Pagina a fost generata in 0.4541 secunde