CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! UN AMERICAN A DROGAT DOI TINERI, DUPĂ CARE I-A VIOLAT

4844
1
CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! UN AMERICAN A DROGAT DOI TINERI, DUPĂ CARE I-A VIOLAT - helpforteenlearningdifficulties-1498461840.jpg
Un american, de 35 de ani, domiciliat în Constanța, este cercetat de oamenii legii în cazul săvârșirii unor infracțiuni de viol și agresiune sexuală. Potrivit anchetatorilor, la data de 12 iunie, doi tineri din municipiul Medgidia au reclamat faptul că bărbatul le-ar fi administrat celor doi benzodiazepine, după care ar fi fost agresați sexual de american. 


Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale au organizat o acțiune complexă în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe raza stațiunii Mamaia, fiind folosit un investigator sub acoperire pentru întâlnirea cu respectivul bărbat.




Ulterior au fost efectuate percheziții la locuința bărbatului și asupra autoturismului acestuia, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 30 de flacoane de produse medicamentoase ce conțin benzodiazepine, recipienți cu lichide susceptibile a conține benzodiazepine, 5 laptopuri, un DVR, 7 telefoane mobile, mai multe medii electronice de stocare a datelor și diferite obiecte destinate obținerii satisfacției sexuale.


Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în CRAP al IPJ Constanța, urmând ca la data de 26 iunie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii constănțeni continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului în cauză.


UPDATE - Etan Tzvi Dimant. bărbatul de 35 de ani, cu dublă cetățenie, americană și israeliană, este student la Medicină în Constanța și nu a avut probleme cu legea până acum. El este cunoscut ca fiind homosexual și obișnuia să aducă victimele acasă și le punea droguri în mâncare și băutură.


Această metodă a ținut pentru student doar până când a încercat să drogheze un polițist sub acoperire, care s-a lăsat "agățat" de acesta. După ce au ajuns acasă, Etan Tzvi a încercat să-i pună polițistului droguri în mâncare, în acel moment polițiștii au reușit flagrantul și au intrat peste student în casă.


Comentează știrea

Liviu Chilian
26 iunie 2017
The Jewnglishtani - The Shityscourge of Satan(Satan Jewnglishtanezul, Rahatbiciul Satanei)

Doar ce'am comentat pe EVZ. Ei informează ca sadicul criminal are "cetățenie" dubla, Israhatzeleana si Amerikknara. Prin urmare, diabolicul, lașul criminal e Jewnglishtanez din categoria sadicilor-criminali politicastri si gnomi de afuckeri: Clintoris, Bush, O'Balamukk, Drumpf, Bloomberg, Sorosatan, Rockefeller, Gates, Zuckerberger, Buffet etc. Satanismul generalizat, violenta apocaliptică, decadenta porfiric-endemica, lăcomia unulasutasilor, sărăcirea nouzeciunulasutasilor, terorismul global, alienarea popoarelor, Neamurilor, traficul de carne vie, Prostituția, narcomania, pedofilia, poponarismo-ciochismul etc, sunt opera lui Satan Jewnglishtanezul din Amerikk si Israhatzel, pandemie răspândită prin merdia si "cinematografia" din Amerikk! Răul Generalizat, Monolit, Terminator pe Terra, e de inspirație Judeo-Engleză!! In particular, din anul 2000, când HAITA RABIATA Mazăre a fost impusă la "primărie" prin propaganda PLĂTITĂ de către Crima Organizata Zsidaneasca, Kustendge a devenit un miniiad Jewnglishtanez! Iar cazul acestui Zsidan Satanic e doar o infima dovada. Pe EVZ ii dau si numele criminalului las!

Pagina a fost generata in 0.8634 secunde