CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! MAMĂ ȘANTAJATĂ de concubin că le dă foc copiilor, dacă nu primește bani

1411
CAZ ȘOCANT LA CONSTANȚA! MAMĂ ȘANTAJATĂ de concubin că le dă foc copiilor, dacă nu primește bani - urmaritarestat-1573126963.jpg

Articole de la același autor

La data de 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța efectuează cercetări într-un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanța, aflată în prezent la muncă în afara țării.

Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro.

Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al județului Constanța, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani este cetățean egiptean cu reședință în România, acesta având doi copii de 6, respectiv 4 ani, în urma relației de concubinaj cu femeia în cauză. Cei doi copii minori au fost încredințați familiei femeii.

Față de acesta s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. al Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3317 secunde