Caz șocant în Constanța: a avortat și a îngropat fătul în spatele casei!

2337
Caz șocant în Constanța: a avortat și a îngropat fătul în spatele casei! - cazsocantconstantaaavortatingrop-1410282881.jpg

Articole de la același autor

Caz cutremurător în localitatea constănțeană Ostrov: o femeie și-a îngropat fătul în spatele casei. Totul ar fi fost trecut sub tăcere, iar autoritățile nu ar fi aflat nimic dacă femeia nu ar fi avut hemoragie și nu ar fi fost dusă de urgență la spital.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor la începutul acestei săptămâni, când rudele femeii, în vârstă de 35 de ani, au chemat ambulanța pentru că femeia avea o hemoragie puternică. Cadrele medicale au stabilit că aceasta suferise un șoc hipotermic. Au aflat de la rudele bolnavei că fusese însărcinată în cinci luni, dar săptămâna trecută - mai precis, miercuri, 3 septembrie - ar fi suferit un avort spontan. Cât despre făt, rudele au susținut că era mort și a fost îngropat în spatele casei.

Polițiștii criminaliști au dezgropat fătul și l-au transportat la morgă, unde necropsia urmează să stabilească dacă, într-adevăr, a fost adus pe lume mort sau era viu. Dacă se va dovedi că fătul era viu, mama va fi cercetată pentru pruncucidere și riscă să fie condamnată la o pedeapsă între doi și șapte ani de închisoare. Chiar și dacă fătul era mort, mama va fi anchetată penal pentru profanare de cadavre, în acest caz pedeapsa fiind între șase luni și trei ani de închisoare.

Menționăm că femeia mai are un copil de șapte luni acasă, ea rămânând însărcinată din nou imediat ce l-a adus pe lume pe respectivul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6212 secunde