CAZ ȘOCANT! Femeie însărcinată, tăiată cu drujba de fratele ei. Bebelușul, rănit

593
CAZ ȘOCANT! Femeie însărcinată, tăiată cu drujba de fratele ei. Bebelușul, rănit - cabral31498723031-1515483886.jpg

Articole recomandate

O femeie însărcinată în 35 de săptămâni din Argeș a fost salvată de la moarte de către medicii piteșteni după ce fratele ei a înjunghiat-o. Bărbatul a aruncat în sora lui cu o pilă de drujbă, iar rana provocată a fost atât de adâncă încât a rănit și bebelușul. Doctorii au operat-o pe mamă de urgență si spun ca amândoi pacienții sunt teferi, informează Realitatea TV.


Mama în vârstă de 31 de ani locuiește în aceeași casă cu fratele care a rănit-o. Femeia are probleme psihice și nu se știe cine este tatăl copilului ei, dar așteaptă să îi vină termenul să nască.

Scandalul a pornit după ce și-a văzut fratele beat și i-a reproșat că nu o ajută în gospodărie și dă banii pe alcool. Furios, bărbatul a lovit cu ce a nimerit, pila unei drujbe. A sunat apoi la ambulanță și a spus că nu știe de ce sângerează sora lui.

Femeia a fost operată de urgență de către medicii argeșeni care confirmă ca hemoragia o putea omorî, fătul avand deja o rană de la obiectul cu care a fost lovită mama. În acest moment, ambii sunt în afara oricărui pericol.

Inițial, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, însă ținându-se cont că agresiunea a impus operația de cezariană, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică a faptei în vătămare corporală.

Bărbatul a fost dus în arestul poliției Argeș, iar procurorii vor să îl supună expertizei psihiatrice pentru a constata dacă poate răspunde sau nu penal pentru fapta sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1267 secunde