CAZ REVOLTĂTOR! Vânzător ambulant, omorât în bătaie de romi

471
CAZ REVOLTĂTOR! Vânzător ambulant, omorât în bătaie de romi - smurd13845872291396077326-1535375439.jpg
Caz șocant în județul Brăila! Un vânzător ambulant de sare a fost omorât în bătaie de un grup de romi.


Polițiștii brăileni au fost sesizați luni dimineață despre un conflict care a avut loc duminică noapte, în comuna Vișani, între doi buzoieni, tată și fiu, vânzători ambulanți de sare, și un grup de săteni de etnie romă, cu care s-au întâlnit pe o uliță, cu căruțele, potrivit Agrespres.


La un moment dat, s-au întâlnit pe una dintre ulițele satului cu un grup de localnici de etnie romă, iar din motive ce urmează să fie elucidate de polițiști, au intrat într-o altercație cu aceștia. 


Dovediți numeric, cei doi buzoieni au fost snopiți în bătaie. Cel mai rău a fost lovit bărbatul de 65 de ani, care a murit la scurt timp după altercație, în urma traumatismelor suferite. Fiul său a fost bătut până la inconștiență, revenindu-și abia în această dimineață, când a anunțat Poliția și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 


O echipă operativă formată din mai mulți polițiști și un procuror criminalist s-a deplasat la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul și cine sunt agresorii, scrie adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1687 secunde