Caz revoltător la Constanța! Bărbat LOVIT DE O MAȘINĂ, după ce a încercat să evite BUCĂȚI DESPRINSE din HOTELUL PALACE

2898
1
Caz revoltător la Constanța! Bărbat LOVIT DE O MAȘINĂ, după ce a încercat să evite BUCĂȚI DESPRINSE din HOTELUL PALACE - poveste311431962384-1462705599.jpg
Ieri dimineață, în zona Peninsulară din Constanța, un constănțean a fost la un pas să moară în timp ce-și plimba copilul într-un cărucior. Bucăți din Hotelul Palace s-au desprins și au căzut de la înălțime. Încercând să nu fie omorât alături de copilul său, bărbatul a ajuns pe stradă, fiind lovit de o mașină. Din fericire, copilul aflat în cărucior nu a fost lovit, nici de mașină și nici de bucățile desprinse din hotel. La fața locului s-a deplasat o autospecială SMURD și un echipaj al Poliției. Nu este prima dată când se desprind bucăți din acest hotel, construit în urmă cu 100 de ani. Singura măsură luată de autorități după incident a fost delimitarea zonei periculoase cu o bandă. 

Comentează știrea

Palaz
9 mai 2016
La pușcărie cu penalii ăștia !

Ce-i care au cumpărat acest hotel nu l-au renovat deloc , au dat o mână de var pe afară și au pus termopane , trebuie închis hotelul și renovat că la carte , este o bijuterie a constanței !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1249 secunde