CAZ ȘOCANT! O femeie a murit, după ce a fost împinsă în fața mașinii chiar de iubitul ei

732
CAZ ȘOCANT! O femeie a murit, după ce a fost împinsă în fața mașinii chiar de iubitul ei - accidentbt30013700-1521711789.jpg

Articole recomandate

Un accident grav a avut loc miercuri noapte, în Botoșani. O femeie de 40 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul susține că femeia ar fi fost împinsă de concubinul ei, scrie romaniatv.net

Tragedia s-a petrecut în apropiere de casa victimei, în comuna Hlipiceni. Femeia locuia împreună cu fiul său, în vârstă de 12 ani, și cu iubitul ei. Băiatul a fost martor la accident, dar nu a putut povesti nimic, deoarece a suferit un șoc.

La fața locului a fost chemat și un echipaj de la ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Șoferul susține că cel care a aruncat-o pe femeie în fața mașinii a fost chiar iubitul ei.

"Eu nu am văzut nicio persoană în fața mea. Am simțit o zdruncinătură și am zis că e un câine. A venit lângă mine o persoană și spune "ai omorât-o!" Concubinul ei ar fi împins-o. Și un copil din familia lor ar fi spus că "tata a împins-o pe mama", a spus șoferul mașinii., potrivit botosaneanul.ro.

Localnicii susțin varianta șoferului.

"A bătut-o și ea a fugit cu tot cu copil. A venit în stradă, direct în fața mașinii. Șoferul susține că concubinul a împins-o. După accident, am venit și când l-am întrebat ce s-a întâmplat, el a spus că a fost împinsă", povestește un vecin.

Bărbatul neagă acuzațiile care îi sunt aduse, însă oamenii legii au descoperit că acesta era băut și a devenit violent. Când au văzut că situația degenerează, oamenii legii l-au dus pe individ la Spitalul de Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5571 secunde