CAZ ȘOCANT! FETIȚĂ BĂTUTĂ CRUNT ȘI VIOLATĂ CU BESTIALITATE DE ȘAPTE BĂRBAȚI!

1225
CAZ ȘOCANT! FETIȚĂ BĂTUTĂ CRUNT ȘI VIOLATĂ CU BESTIALITATE DE ȘAPTE BĂRBAȚI! - viol-1461741432.jpg

Articole recomandate

Caz șocant în comuna Mănești, din Dâmbovița, unde o minoră de 16 ani a fost violată și bătută crunt de șapte tineri, printre care se afla și iubitul său. Băieții, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, au fost audiați toată noaptea la sediul Poliției Municipiului Târgoviște. Ei și-au recunoscut faptele, iar astăzi vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, notează realitatea.net



Chinul fetei de 16 ani, aflată în plasament la Centrul "Floare de Colț din Târgoviște", a început luni. Minora era prietenă cu un băiat din comuna dâmbovițeană Mănești. Acesta a invitat-o la el acasă, dar a chemat acolo și șase amici. Cu toții ar fi violat-o și ar fi supus-o la perversiuni sexuale, iar pentru că tânăra s-a opus, au bătut-o crunt.

Când a scăpat din mâinile agresorilor, fata le-a povestit asistenților sociali ce a pățit, iar aceștia au sunat imediat la poliție. Seara trecută, suspecții au fost duși la audieri, unde și-au recunoscut faptele.

Tânăra de 16 ani a fost audiată și ea în prezența unui psiholog, a unui asisten social și a unui avocat. Agresorii săi au fost examinați din punct de vedere medico-legal, iar astăzi urmează să fie prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă pentru infracțiunile de viol și lovire.

Cazul din Dâmbovița seamănă izbitor cu cel de la Vaslui, de anul trecut, când șapte tineri au violat o fată de 18 ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5342 secunde