CAZ INCREDIBIL! Polițist beat ca șoferul pe care-l pusese să sufle-n fiolă

271
CAZ INCREDIBIL! Polițist beat ca șoferul pe care-l pusese să sufle-n fiolă - arestat1499441614-1502984181.jpg

Articole recomandate

Un echipaj de Poliție Rutieră a depistat, pe raza localității Botfei, județul Arad, un șofer care conducea un autoturism deși consumase alcool. Pe drumul spre spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge, șoferul și-a dat însă seama că unul din polițiștii care-l opriseră era, de asemenea, băut. Mult mai băut, după cum avea să reiasă la examenul cu aparatul alcooltest.


"Evenimentul a avut loc în data de 6 august. Polițistul, care făcea parte dintr-un echipaj de poliție, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe linie rutieră, a depistat în trafic, pe raza localității Botfei, un bărbat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur aer în aerul expirat. Întrucât s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducătorului auto la spitalul orășenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizându-ne cu privire la starea vădită de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de poliție. Subofițerul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat", a explicat situația Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, citată de aradon.ro.

Ca urmare a celor constatate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus cercetarea prealabilă a agentului de poliție găsit băut în timpul serviciului, iar la finalul verificărilor vor fi luate măsurile legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1741 secunde