€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

CAZ INCREDIBIL! O femeie și-a înjunghiat soțul că nu voia să facă sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasă din cauza bătăilor nevestei

Ştire online publicată Marţi, 15 Mai 2018. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis soțul întrucât acesta nu voia să facă sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasă din cauza bătăilor nevestei și se întorcea când femeia dormea. În loc de lovituri, bărbatul a primit un cuțit în burtă și a agonizat câteva zile înainte să-și dea suflarea.


Sofia Dăscălescu, o femeie în vârstă de 58 de ani din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar pedeapsa nu este definitivă. Cazul de agresiune domestică este neobișnuit pentru judecătorii ieșeni, dar de obicei agresorii sunt bărbații.


În cazul de față, bărbatul era pur și simplu terorizat de soție, au remarcat anchetatorii. Sofia Dăscălescu consuma frecvent alcool și fusese internată de mai multe ori la Socola, în încercarea de a scăpa de acest viciu.


Crima a fost plasată de autorități în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oamenii legii au fost sesizați despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 spunându-i că soțul ei moare. Echipajul de urgență l-a găsit culcat cu fața în sus, la o distanță de 1,5 metri de WC și cu pantalonii desfăcuți până la genunchi. În curte au fost descoperite două cuțite. Cu unul dintre ele femeia l-a înjunghiat în zona abdominală, perforându-i colonul. Legiștii au concluzionat că leziunea ar fi putut data și cu 5 zile anterior decesului, scrie libertatea.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8609 secunde