Caz incredibil! Cum a fost păcălită o femeie din Constanța. A aruncat mii de lei pe fereastră!

166
Caz incredibil! Cum a fost păcălită o femeie din Constanța. A aruncat mii de lei pe fereastră! - femeiedinturdainselatacu2700deeu-1444819152.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 71 de ani a aruncat pe apa sâmbetei mii de lei după ce a fost păcălită că este câștigătoarea a 89.000 de lei. Premiul vine din partea unei companii de telefonie mobilă si a unei  televiziuni.

După aproximativ două ore, aceasta a sunat la numărul indicat și a discutat cu presupusul director al companiei care i-a solicitat să trimită 2.400 de lei, pentru a intra în posesia premiului. În jurul orei 13.00, femeia a depus banii la o banca conform indicațiilor primite.


Reclamanta a fost contactată din nou de o alta persoană de sex bărbătesc, care s-a recomandat ca fiind directorul băncii respective,  care a solicitat să mai depună încă o dată pe același nume suma de 2.400 lei, care reprezintă taxe și comisioane ca suma câștigată să nu fie impozitată de către bancă. În mai puțin de două ore, femeia a trimis suma solicitată.


Pe 12.10.2015,  la ora  08.00, constănțeanca a fost contactată din nou de primul bărbat care a mai solicitat trimiterea sumei de 16.300. Banii reprezentau comisionul pentru câștig. După ce a depus și acești bani…femeia a realizat că a fost păcălită. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde