CAZ INCREDIBIL! A chemat ambulanța pentru a naște, dar i s-a spus că e doar balonată!

438
CAZ INCREDIBIL! A chemat ambulanța pentru a naște, dar i s-a spus că e doar balonată! - 2f102d12042e35362ba5246a84617f67-1550086546.jpg

Articole recomandate

O femeie în vârstă de 30 de ani, din localitatea Fălciu, județul Vaslui, a chemat de urgență Ambulanța, pentru a fi transportată la spital pentru a naște.

Femeia, care a susținut că i s-au declanțat contracțiile pentru naștere, a fost dusă la spital și a intrat în sala de travaliu. Acolo, însă, medicii aveau să constate că femeia nu este însărcinată, în ciuda faptului că ea susținea cu ardoare că poartă un bebeluș în pântece.

Andreea T., în vârstă de 30 de ani, s-a întors din Germania pe 5 februarie, iar două zile mai târziu, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna vasluiană Fălciu, a sunat la Ambulanță pentru că i s-ar fi "declanșat durerile de naștere". Ea a declarat dispecerului de la Ambulanță că este gravidă, cu sarcină la termen. Transportată la Spitalul Municipal de Urgență "Elena Beldiman" Bârlad, femeia a fost dirijată din Unitatea de Primiri a Urgențelor către sala de travaliu.

Acolo, a fost preluată de medicul de gardă, care în urma controlului ginecologic a constatat că de fapt femeia nu este însărcinată. Cum aceasta invoca faptul că are o "sarcină ascunsă" și că ar fi fost monitorizată de medicii din Germania, cadrele medicale de la spitalul din Bârlad au făcut investigații suplimentare.

Toate analizele, investigațiile ecografice, dar și testele de sarcină efectuate în prezența medicilor au arătat că femeia nu este însărcinată. Ea, însă, susține în continuare că poartă un copil în pântece.

"Am ajuns în țară, venind din Germania, pe data de 5 februarie. Acolo am fost la doctor peste tot, cu dureri de spate și mi s-a spus că sunt însărcinatã, dar că am uter septat și copilul nu se vede. Eu le-am spus că am mai avut această problemă la primul copil, în 2011, când am fost la fel, însărcinatã si am fost dusă la spital să nasc, iar la control nu s-a văzut copilul. Mi s-a spus că am chist și m-au operat ca să-mi scoată chistul și când colo era un copil, o fetiță de 3,4 kilograme.(...) Pe 7 februarie am început sã am contracții și am venit la spital la Bârlad cu ambulanța. Copilul mișca, aveam contracții! M-au dus în sala de nașteri, m-au ținut două ore în sala de travaliu, mi-au zis că am uterul fisurat și membranele rupte. După ce au ascultat inima copilului, au zis că bate, dar m-au dus în salon la ginecologie. A venit apoi doamna doctor Boca, mi-a făcut și ea tot felul de teste, dar mi s-a spus cã nu sunt gravidă, ci balonată!", a declarat Andreea T. pentru vrn.ro.

De cealaltă parte, însă, medicii susțin că femeia e obeză. Reprezentanții Spitalului "Elena Beldiman" Bârlad au precizat că în cazul de față au avut de-a face cu "o sarcină închipuită" și că de fapt pacienta suferea de anumite dereglări hormonale, fiindu-i recomandat tratament medical în acest sens. Femeia a refuzat cu vehemență această ipoteză, ea fiind convinsă că are "o sarcină ascunsă".

Miercuri, 13 februarie, femeia de 30 de ani a plecat la o clinică din București pentru cere ajutorul medicilor de acolo, convinsă fiind că ea urmează să nască.

Sursa articol: romaniatv.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8922 secunde