CAZ GRAV! Polițist scuipat. Agresorul a vrut să-l calce cu mașina

316
CAZ GRAV! Polițist scuipat. Agresorul a vrut să-l calce cu mașina - politia08385100-1532721675.jpg
Un șofer din județul Brașov a fost arestat pentru 30 de zile, vineri, fiind acuzat de tentativă de omor și ultraj, după ce a încercat să lovească un polițist cu mașina, apoi l-a scuipat, deoarece agentul a vrut să îl oprească în trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, Ionuț Marin, a declarat, pentru MEDIAFAX, că șoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu mașina peste omul legii.

"Un șofer care conducea o autoutilitară însoțită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliție și a efectuat un viraj către polițist cu intenția de a-l accidenta, continuându-și deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăți comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis ușa să coboare, șoferul l-a scuipat pe agentul de poliție", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor și ultraj, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8249 secunde