CAZ GRAV LA O GRĂDINIȚĂ DIN CONSTANȚA! Șoferul instituției, acuzat că ar fi abuzat sexual o copilă de trei ani

9451
6
CAZ GRAV LA O GRĂDINIȚĂ DIN CONSTANȚA! Șoferul instituției, acuzat că ar fi abuzat sexual o copilă de trei ani - fondcopiladetreianiabuzata-1438280048.jpg
Polițiștii constănțeni încearcă să facă lumină într-un caz care a ajuns în atenția lor în urmă cu trei zile. Oamenii legii  au fost sesizați de o femeie, din Constanța, care a reclamat că fetița ei de trei ani a fost abuzată sexual. Agresorul, spune ea, ar fi șoferul grădiniței care are obligația de a duce și aduce copii acasă. 


Mama copilei povestește că, luni, când a ajuns de la grădiniță, fetița ei avea un comportament diferit, fiind foarte agitată. 


"În momentul în care am luat-o de la microbuz, am observat că este agitată, dar nu am băgat de seamă. Când am ajuns acasă, mi-a spus că are nevoie la toaletă și mi-a cerut să merg cu ea, lucru pe care nu l-a făcut niciodată. Ulterior, mi-a spus că nu poate să facă pipi și plângea de durere. La un moment dat, a început să se autoexamineze în oglindă, în zona genitală. Când am întrebat-o ce face, mi-a zis că are buba. Discutând cu ea, mi-a povestit că are buba pentru că «s-a jucat nenea. Nenea de la geam de la mașină». Atunci am crezut că înnebunesc. S-a așezat pe pat și mi-a arătat cum s-au desfășurat lucrurile. Am încercat să vorbesc la grădiniță, dar nu m-au luat în seamă. Voiam să cred că nu s-a întâmplat așa ceva. Ulterior am sunat la 112", a povestit mama fetiței. 


Copila merge la grădinița GameX de trei luni, iar de aproximativ o săptămână este adusă acasă cu microbuzul instituției. La semnarea contractului cu unitatea, constănțeanca a precizat că i s-a specificat că în orice loc, cu excepția toaletei, copilul poate fi văzut. 


"Am aflat acum că microbuzul nu este dotat cu camere de supraveghere și că nicio îngrijitoare nu se află cu ei pe perioada transportului. Ceea ce nu mi se pare deloc normal. Dacă se rănește pe drum, dacă îi face rău unui alt copil sau deschide geamul? Cum poate șoferul să îi supravegheze? Nu este normal așa ceva. Am cerut lămuriri de la directoarea unității și mi-a spus că ea peste două zile urma să iasă la pensie liniștită și că nu sunt camere și punct", a mai povestit mama fetiței. 


Anchetă în curs 
Cazul a ajuns în atenția ofițerilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța. În aceeași seară, fetița a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi examinată. În urma controlului, legiștii au infirmat spusele mamei. 


"În microbuz, luni, mai era o fetiță, deci totul s-ar fi petrecut în prezența ei. Copila respectivă părea destul de speriată. La poliție, fetița mea a povestit că are două zgârieturi făcute de nenea și în momentul în care au întrebat-o de cea de la genunchi, a zis că a ținut-o de picior și că ea țipa, iar acesta i-ar fi spus «Taci din gură». Pentru că fiica mea nu a indicat exact un nume, nu am acuzat pe nimeni, însă cercul de suspecți se restrânge asupra unui personaj: șoferul unității", a precizat mămica. 


În urma incidentului, femeia nu și-a mai dus copilul la grădiniță și intenționează să îl retragă. "E șocant să te întrebe copilul de ce s-a întâmplat asta. Dacă așa trebuie? Eu încerc să o fac să uite, cu ajutorul psihologului și aș fi vrut să nu fie adevărat, dar copilul meu nu minte. M-am gândit la un moment dat că poate a visat, dar este exclus", a adăugat constănțeanca. 


"Am fost sesizați în acest caz și am demarat o anchetă amplă în care colaborăm și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța pentru a stabili veridicitatea celor reclamate și cu exactitate situația de fapt", a declarat ag. șef adjunct Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 


Contactați telefonic, reprezentanții grădiniței nu au infirmat incidentul, ba mai mult, au spus că în curând se va face dreptate. 


"Este o anchetă în desfășurare și nu pot comenta. În plus, șoferul nostru se va prezenta mâine (n.r. - astăzi) la testul poligraf, deoarece chiar el a insistat să facă testul pentru a demonstra că nu este adevărat", a declarat un reprezentant al instituției, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea. 


Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța, această grădiniță are autorizarea Ministerului Educației, iar de anul acesta chiar a fost acreditată. "Inspectorii monitorizează în permanență activitatea acestei unități și până acum nu am înre-gistrat nicio sesizare", a explicat prof. Irinela Nicolae, inspector școlar învă-țământ preșcolar. 


Comentează știrea

ben
31 iulie 2015
Oportunitate ce nu treb...

Oportunitate ce nu trebuie ocolita. " Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca. " Thomas Alva Edison. Daca iti place munca, esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile esti asteptat in echipa noastra. Cautam de urgenta persoane serioase din orice colt al tarii, care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, "Lumea este plina de oameni disponibili: unii sunt dispusi sa munceasca, altii sa-i lase pe ceilalti." Robert Frost. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Daca va caracterizează deviza: "Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O Toole, pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Introduceti control anual periodic obligatoriu psihiatric la toata lumea
31 iulie 2015
Suntem inconjurati de f multe persoane cu probleme psihice

Iar incompetentii de parlamentari habar nu au ca ei trebuie sa faca legi ca sa se previna asemenea cazuri. Sunt f multi soferi cu comportament anormal, de o nervozitate si agresivitate anormala, care au trecut de controalele medicilor de familie si de controale psihologice( probabil doar pe bani) si care in mod sigur trebuiau diagnosticati cu diferite boli psihice. Si nu numai soferi, dar intalnim in f multe domenii oameni, de care ne dam seama si noi care nu suntem medici, ca au pr.psihice.

De ce nu cereti parerea medicilor psihiatri ai nu luati interviuri acestor medici ( probabil cei mai importanti medici din toata breasla lor )
31 iulie 2015
Acesti oameni cu pr psihice

Nefiind diagnosticati, nu au cum sa afle ca le este INTERZIS consumul de substante excitante pt creier, adica in primul rand: COFFEINA, indiferent sub ce forma s-ar afla ea ( bautura calda la ibric, bautura rece acidulata).

nae
31 iulie 2015
cam mult

Nu cumva a devenit o isterie nationala,cum asa deodata zece cazuri pe saptamina ?,sa fie oare si o metoda de razbunare pe cei care nu ii inghitim,justitia ar trebui sa fie drastica de ambele parti sa pedepseasca si calomniatorii (distrugatorii de vieti) la fel de drastic ca pe violatori.

Marian
31 iulie 2015
Adevărul adevărat este ca se dorește haosul

Este o greșeală a cauta circumstanțe atenunte pt. ticăloșii care fac astfel de fapte (viol, tîlhărie, crimă, etc) în cazul în care vinovăția lor e dovedită. Este o simplă glumă proastă să vorbești de boli psihice la astfel de canalii. Faptul că cei care judecă astfel de fapte dovedesc o clemență bolnavă față de ticăloși se explica prin aceea că la noi rolul legii nu este acela de a face dreptate ci de a instaura, în mod științific, haosul, corupția, răul pe toate direcțiile. Ministerul Injustiției este ca un mar în care colcăie viermii.

Cosmin
31 iulie 2015
Castig rapid si demonstrat!

Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 0.4017 secunde