CAZ CUTREMURĂTOR! Pedofil italian, arestat. A abuzat sexual un minor român, după ce l-a drogat

378
CAZ CUTREMURĂTOR! Pedofil italian, arestat. A abuzat sexual un minor român, după ce l-a drogat - copil465x390-1522232818.jpg

Articole recomandate

Un bărbat italian în vârstă de 45 de ani, din Battipaglia, a fost arestat de carabinieri, sub acuzația de pedofilie. Italianul este acuzat că abuza sexual un băiat român în vârstă de 13 ani, după ce îl făcea să consume substanțe stupefiante.


Carabinierii din Eboli au considerat, după probele achiziționate, că bărbatul italian se face acuzat de infracțiunea de acte sexuale împotriva unui adolescent în vârstă de 13 ani. În plus, bărbatul a achiziționat și a oferit minorului droguri.

În urma acuzațiilor, bărbatul italian ar fi recunoscut în parte că a avut o relație cu băiatul de 13 ani, fiul unei prietene românce. Se pare că, uneori, mama băiatului îl ruga pe bărbat să-l însoțească pe fiul său la școală.

Potrivit rotalianul.com, se pare că anumite comportamente anormale din partea copilului au fost semnalate de unii elevi și astfel au fost inițiate imediat o serie de investigații, care au permis să se obțină indicii serioase de vinovăție împotriva bărbatului acuzat de pedofilie.

Astfel, arestul bărbatului italian a survenit după o activitate de investigație complexă desfășurată de unitatea operațională a Companiei de Carabinieri din Eboli, lansată din ianuarie, în urma unui denunț făcut de directorul școlii gimnaziale unde învață băiatul abuzat, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3848 secunde