CAZ CUTREMURĂTOR! Pădurar, tată a trei copii, găsit mort într-o râpă! A fost ucis de hoții de lemne

251
CAZ CUTREMURĂTOR! Pădurar, tată a trei copii, găsit mort într-o râpă! A fost ucis de hoții de lemne - 72360904101577623706045332096609-1571307758.jpg

Articole recomandate

Caz cutremurător în Maramureș, unde un pădurar a fost împușcat mortal, miercuri seară, cel mai probabil de hoții de lemne.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit fără viață într-o râpă dintr-o zonă muntoasă între localitățile Rogoz și Băiuț.

Se pare că padurarul a fost sunat de un localnic, care l-a atenționat că în zonă sunt mai multe persoane care vor să fure lemne din pădure.

Ar fi pornit singur pe urmele lor, însă după câteva ore a fost găsit împușcat cu o armă de vânătoare, spun procurorii.

Directorul general Romsilva a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care condamnă aceasta crima și transmite condoleanțe familiei.

"Din păcate aveam o seară tristă ! La Romsilva - Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strambu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne l-au omorât cu violență pe pădurarul Pop Liviu. Violența a fost extrema, astfel ca nu o pot descrie ! Sunt in judetul Maramureș, pe drumul spre pârâul unde l-au omorât pe acest padurar care avea doar 30 de ani ! Riscurile la care sunt supuși silvicultorii au mare legătură cu violența semănată in societatea românească ! Noi facem lucruri bune: plantăm, creștem și îngrijim pădurea, care este cel mai mare dar hărăzit omului de Dumnezeu ! ⁉️???? Ce au cu noi ? Dumnezeul să-l ierte și să-l odihnească in ceruri !", a scris directorul Gheorghe Mihăilescu, pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8562 secunde