CAZ CUTREMURĂTOR. O fetiță a scăpat din fălcile unui aligator datorită unui sfat învățat într-un parc de atracții

1932
CAZ CUTREMURĂTOR. O fetiță a scăpat din fălcile unui aligator datorită unui sfat învățat într-un parc de atracții - aligatori-1494315568.jpg
Un aligator de doi metri și jumătate lungime a prins de picior o fetiță pe malul unui lac din Florida, însă copila a reușit să scape cu răni minore, datorită unui truc învățat într-un parc de distracții, relatează EFE, potrivit tvr.ro


Fetița, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, ținea picioarele în apă într-o zonă puțin adâncă a lacului din parcul Moss, în apropiere de Orlando (centrul Floridei), când aligatorul a atacat-o.


Potrivit postului local de televiziune WFTV, fetița a povestit că i-a dat o lovitură aligatorului în fosa nazală, lucru pe care l-a învățat când a vizitat parcul de atracții Gatorland și a putut astfel să-și elibereze piciorul din fălcile reptilei.


Fetița este deja acasă și se recuperează după câteva leziuni ușoare la gleznă și călcâi, după ce a stat câteva zile la spital, unde i-au fost aplicare câteva puncte de sutură, în timp ce aligatorul a fost prins și sacrificat.


Timp de două săptămâni accesul la apele și lagunele parcului Moss, unde multe persoane se scaldă și înoată mai ales în week-end-uri, a fost interzis până la realizarea unei anchete asupra celor întâmplate.


Potrivit Comisiei de conservare a faunei din Florida, din 1948 au fost mușcate de aligatori 338 de persoane din acest stat, iar 24 au murit în urma acestor atacuri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3713 secunde