Caz cutremurător la Constanța printre consumatorii de etnobotanice

2176
1
Caz cutremurător la Constanța printre consumatorii de etnobotanice - etnobotanicedrogat-1311622064.jpg

Articole de la același autor

Drama adolescenților care au picat în capcana consumului de plante etnobotanice continuă, iar în cazul unora șansele de a-și mai reveni vreodată sunt inexistente. Din nefericire, nu există, încă, toate pârghiile necesare pentru ca acest fenomen să fie ținut în frâu, dar, mai ales, ca cei care au căzut în capcana acestor droguri, așa-zis ușoare, să-și mai revină vreodată.
Intervenția statului în această problemă atât de delicată și care afectează tinerii de populație din România lipsește cu desăvârșire, iar "victimele" și familiile acestora nu pot decât să-și ducă drama, singure, pe umeri, până când,
într-o zi, sunt învinse…

Medicii l-au resuscitat câteva ore
Învins a fost și un tânăr de 16 ani, din Năvodari, care, în seara zilei de duminică, a fost găsit, pe marginea drumului care leagă Lumina de Năvodari, aproape fără suflare. Mai mult mort decât viu după ce, în dorința de a obține efectele plantelor etnobotanice, a inhalat gaz dintr-un spray din care se încarcă brichete!
Medicii care au fost chemați la fața locului l-au resuscitat pe băiat și, în stare gravă, dar încă în viață, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Acolo a continuat resuscitarea până la ora 23, moment în care medicii au fost nevoiți să se declare învinși. Andrei Ionuț T., de doar 16 ani, din Năvodari, a trecut în lumea cealaltă din disperarea de a simți efectele unor droguri care i-au distrus tinerețea și, odată cu ea, i-au pus capăt vieții înainte de a apuca să se bucure cu adevărat de ea…
Împreună cu Andrei Ionuț se mai afla un adolescent de 17 ani, se pare tot consumator de plante etnobotanice. Din fericire, el se află în afara oricărui pericol.
Corpul băiatului a fost dus la morgă, iar medicii legiști, după ce vor efectua necropsia, vor stabili cauzele care au dus la deces.



Comentează știrea

lorand
26 iulie 2011
etnobotanice

tanar mort dat. etnobotanicelor

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Drogați de la 14 ani
Joi, 08 Iulie 2010
Stire din Social : Vara se numără drogații
Pagina a fost generata in 0.5524 secunde