€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

CAZ CUTREMURĂTOR LA CONSTANȚA! FETIȚĂ DE CINCI ANI, MALTRATATĂ DE MAMĂ ȘI BUNICĂ

Ştire online publicată Marţi, 30 Ianuarie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Trist, dar adevărat. O fetiță în vârstă de numai cinci anișori din Cumpăna a fost maltratată de mama și bunica ei, care de multe ori o legau, atât de mâini, cât și de picioare, numai ca s-o țină departe de celelalte trei surori ale sale, în vârstă de șapte luni, doi ani și respectiv șapte ani. 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța (DGSAPC), Oana Manoilă, cazul a intrat în atenția lor la sfârșitul săptămânii trecute, când au fost contactați de poliția din Cumpăna. Acuzațiile au venit din partea unchiului copilei, care a și filmat-o într-o astfel de ipostază, în vara anului trecut. Bărbatul a sesizat, însă, poliția, abia luna aceasta, după ce s-a certat cu mama fetiței.


La fața locului, s-a deplasat și o echipă a Protecției Copilului, formată dintr-un psiholog și un asistent social, care au demarat efectuarea unei anchete de urgență. Momentan, copiii au fost preluați de DGASPC și duși la asistenți maternali, care au acum grijă de ei. „După Ancheta de la Poliție, este posibil să cerem chiar decăderea din drepurile părintești în acest caz”, a precizat reprezentantul DGASPC.
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8458 secunde