Mai multe ştiri online:

CAZ CUTREMURĂTOR! Bărbat înjunghiat mortal de soție

Ştire online publicată Sâmbătă, 02 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
O femeie a ajuns în fața oamenilor legii, după ce sâmbătă seara și-a înjunghiat mortal soțul, din greșeală, în urma unor discuții care au degenerat.

Potrivit reprezentaților Inspectoratului Județean de Poliție Iași, incidentul a avut loc în cartierul Dacia, la fața locului deplasându-se echipaje medicale ale Serviciului Județean al Ambulanței, SMURD și ale Poliției, scire Agerpres.

"Am primit un apel la serviciul de urgență 112 prin care ni se semnala că a fost un conflict intrafamilial între soț și soție. Bărbatul de 62 de ani a fost agresat de soție. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt", a declarat pentru AGERPRES Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8621 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4041 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2961 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7163 secunde