Căutați în toată țara, descoperiți la Constanța

225
1
Căutați în toată țara, descoperiți la Constanța - cautatiintoatatara-1438108078.jpg
Doi indivizi care au comis mai multe furturi peste hotare și pe numele cărora erau emise mandate de arestare au fost depistați de polițiștii constănțeni. 


Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspecto-ratului de Poliție al Județului Constanța au organizat mai multe acțiuni în cursul zilei de luni. Oamenii legii au dat de urma lui Ștefan A., de 36 ani, din sat Dorobanțu. Magistrații Tribunalului din Ragusa - Italia au emis, în luna iunie a acestui an, pe numele lui mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat și furt calificat. 


Un alt individ, din Cumpăna, a fost săltat de polițiști constănțeni. Gică M., de 46 ani, era căutat din luna noiembrie a anului trecut, judecătorii Tribunalului din Tiergarten - Germania acuzându-l de comiterea infracțiunilor de furt calificat prin efracție. Ofițerii i-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentați cu pro-punere de arestare preventivă.


Comentează știrea

nina
30 iulie 2015
colaborare

Este timpul sa castigi bani! Aceasta > oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, > rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa > inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte > simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum > mai multe detalii la adresa de email: > [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Eveniment : La furat de ... salcie
Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini prădate de un minor
Pagina a fost generata in 1.6195 secunde