Căutat de autoritățile italiene pentru comiterea infracțiunii de proxenetism

580
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dispus obligarea de a nu părăsi localitatea în ceea ce îl privește pe Radu Stan, de 23 de ani, din Constanța, care face obiectul unui mandat european de arestare emis de Tribunalul din Roma - Italia, la data de 19 ianuarie 2009, pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.
Judecătorii au acordat un nou termen, pentru sâmbătă, 28 februarie, ora 10, dată până la care instanța va fi în posesia mandatului de arestare tradus în limba română și până când va trebui să se edifice asupra datelor de identificare ale lui Stan.
Din câte se pare, Stan este acuzat că, în perioada iunie - octombrie 2007, ar fi obligat o minoră să se prostitueze, după ce, în România, i-a promis că îi va face rost de un loc de muncă în străinătate.
Avocatul tânărului, Liviu Cristescu, ne-a declarat, ieri, că există probleme în privința identificării reale a bărbatului, în sensul că pe mandatul european nu sunt trecute CNP-ul, adresa de domiciliu, ori numele părinților, fără semnalmente ori alte date de identificare. Apărătorul vrea să demonstreze astfel că este foarte posibil, în aceste condiții, ca altcineva să fi aruncat vina pe Radu Stan, iar el să fie pus să răspundă penal pentru o faptă pe care nu ar fi comis-o, sau, pur și simplu, să fie doar o coincidență de nume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7227 secunde