Cătălin Cherecheș a fost călcat de hoți. "Mi-au spart ușa și atât, poate au vrut să pună microfoane"

160
Cătălin Cherecheș a fost călcat de hoți.

Articole recomandate

Scene șocante povestite de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Casa acestuia a fost spartă de hoți, însă edilul spune că oamenii nu au sustras niciun bun.


"Acum câteva zile mi-a fost spartă mie casa. La mine ca și primar e mai simplu, poate s-au grăbit cei de la DNA, au vrut să pună niște microfoane prin casă, dar eu sunt deja obișnuit. Nu îmi lipsește nimic. Mi-au spart ușa și atât. Au decuplat curentul electric, camerele video mai aveau câteva ore de autonomie, au așteptat să treacă acele ore și apoi au decupat ușa. La câte mi s-au întâmplat mie, aceasta este o chestiune banală", a declarat Cherecheș la România TV.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost trimis în judecată, în septembrie 2018, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru luare de mită, acte de comerț, fals în declarații și coruperea alegătorilor. Cherecheș este acuzat, printre altele, că a pretins bani pentru eliberarea unor autorizații de acces a autovehiculelor de mare tonaj în oraș. În același dosar sunt trimiși în judecată și reprezentanții unor societăți comerciale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Maramureș, fiind înregistrat în 21 septembrie.

În data de 20 mai 2016, procurorii anticorupție au dispus trimiterea în judecată a lui Cherecheș Cătălin, într-un alt dosar, în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de luare de mită, în formă continuată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5514 secunde